Vi har tagit på oss att endast lista de absolut bästa och enbart säkra binära optioner mäklare, är du ute efter att hitta en mäklare som är 100% säker, har en licens och passar dig har du kommt helt rätt. Vi ställer enormt höga krav på alla mäklare som vi listar. De måste först och främst ha en licens för att bedriva handel med binära optioner, vidare är det viktigt att de har ett bra rykte hos sina kunder. Vi testar dessutom alla mäklare som vi väljer att rekommendera.

Här hittar du absolut inga mäklare som saknar licens för att bedriva handel med binära optioner. Vi har en noggrann process när vi listar en mäklare. I den här processen så säkerställer vi att mäklarna är säkra att handla hos.

Mäklare binära optioner

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden. Läs vår recension här!

Skapa ett konto hos IQ Options!

Något som är riktigt bra med HighLows demokonto är att du kan testa att handla med binära optioner utan att ens skapa ett konto. En liten nackdel är att deras demokonto inte ger full inblick i deras plattform. Läs vår recension här!

Skapa ett konto hos HighLow

Markets.com är hetaste mäklaren just nu. Hos markets.com kan du handa bland annat Forex, CFD och aktier. En av dom absolut mest seriösa mäklaren idag. Du får 200 SEK att handla för genom att registrera ett konto.

Minsta insättning: $100
Demokonto: Ja.

Skapa ett konto hos Markets!