Kan man handla binära optioner hos Avanza? det korta svaret är nej. Avanza är en digital bank som erbjuder flera olika trevliga alternativ för dig som är intresserad av att köpa eller sälja aktier samt för dig som vill spara pengar. Avanza erbjuder dock inte binära optioner i dagsläget. Avanza är dock en väldigt modern bank så det kan hända att det kommer att ändras i framtiden. Om så är fallet så kommer vi att uppdatera med ny information snabbt som blixten.

Avanza är en såkallad internetbank som faktiskt har ett väldigt brett utbud för dig som vill spara pengar eller som pysslar med mer traditionell aktiehandel. Oroa dig inte, det finns gott om bra alternativ för dig som är intresseraf av att handla binära optioner. Nedan finner du tre fullgoda alternativ som erbjuder binära optioner.

Mäklare för binära optioner

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden.

Skapa ett konto hos IQ Options!

Något som är riktigt bra med HighLows demokonto är att du kan testa att handla med binära optioner utan att ens skapa ett konto. En liten nackdel är att deras demokonto inte ger full inblick i deras plattform.

Skapa ett konto hos HighLow!

Markets.com är hetaste mäklaren just nu. Hos markets.com kan du handa bland annat Forex, CFD och aktier. En av dom absolut mest seriösa mäklaren idag. Du får 200 SEK att handla för genom att registrera ett konto.

Skapa ett konto hos Markets!

Istället för Avanza så rekommenderar vi

Finns det några bra alternativ som erbjuder samma kvalitet som Avanza men som också har binära optioner? Det finns det absolut. Den första och en av de absolut mest säkra mäklaren vi kommer att tänka på är IQ Option. De erbjuder en plattform som känns mer utvecklad än Avanza och vi känner att säkerheten är på en riktigt bra nivå där med.

Vidare finns det andra mäklare som kan tävla med Avanza. Bland annat Highlow och Binary som vi också rekommenderar på den här webbplatsen. Vi förstår att det är en stor trygghet att handla på Avanza. Det är en respekterad bank med en lång och bra relation med sina kunder. Vi tycker dock att det finns flera bra alternativ till Avanza. Om det är lite skrämmande att testa något nytt så finns det mäklare för binära optioner som har väldigt låg minstainsättning.

Hos Avanza hittar du andra finansiella tjänster

Avanza Bank Holding AB är det moderbolag inom Avanzakoncernen. Avanza Bank AB är det bolag som sköter den operativa delen av arbetet. Avanza är väldigt stora i Sverige har har totalt över 500 000 kunder och ett mycket bra rykte för att vara en rättvis bank. Även om man inte kan handla binära optioner hos Avanza så täcker dom följande tjänster

  • Räntesparande
  • Aktiehandel
  • Handel med värdepapper (Warranter, Certifikat, Optioner, Kapitalskydd, Marknader och Index)
  • Fondhandel

Avanza är väldigt duktiga på sparande och det är där man etablerat sig allra som att vara en av de bästa tjänsterna.