BinaryTilt är en mäklare för binära optioner som startades ursprungligen på Nya Zeeland relativt nyligen, närmare bestämt 2013. Företaget bakom binarytilt heter Chemmi Holdnings Limited. Man fattade ganska snabbt ett beslut om att flytta sin verksamhet till England och det gjordes främst för att underlätta att få licenser för att bedriva handel med binära optioner.

Binarytilt är extremt aktiva med marknadsföring i Sverige för tillfället. Vi vill dock varna om att Binary Tilt saknar licens för att bedriva handel med binära optioner. Det innebär att mäklaren är ”osäker” att handla på. Utan licens och reglering är det väldigt osäkert att sätta in sina pengar och handla. Vi rekommenderar alltid att man väljer en mäklare som är reglerad. Vi alltid säkerhet först. Vi står fast vid att endast rekommendera mäklare som innehar licens för att bedriva handel med binära optioner och vi avråder starkt alla våra besökare från att handla binära optioner hos BinaryTilt.

Vi rekommenderar alltid att du väljer en mäklare som har licens från CySEC, MFSA eller liknande. Det finns ett stort utbud av mäklare som erbjuder handel med binära optioner på schyssta villkor. Här nedan hittar du några fullgoda alternativ. Genom att välja en mäklare som har licens så tar du inga onödiga risker. De flesta klagomål vi får in relaterat till problem hos oreglerade mäklare.

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden.

Skapa ett konto hos IQ Options!

Något som är riktigt bra med HighLows demokonto är att du kan testa att handla med binära optioner utan att ens skapa ett konto. En liten nackdel är att deras demokonto inte ger full inblick i deras plattform.

Skapa ett konto hos HighLow!

Eztrader är hetaste mäklaren just nu men sin nya plattform. I kombination med deras långa erfarenhet av binära optioner är Eztrader ett klockrent val.

Skapa ett konto hos EZtrader!

BinaryTilt saknar licens

BinaryTilt verkar mot alla odds vara en ganska populär mäklare och vi har hittat förvånansvärt lite klagomål om just binarytilt. Det kan verka vara en anledning bra nog för att rättfärdiga att handa binära optioner hos binarytilt. Vi avråder dock starkt alla våra kunder från att sätta in pengar hos en oreglerad mäklare eftersom det mer än ofta slutar med problem. Ett vanligt förekommande är att det brukar vara svårt att plocka ut pengar ifrån oreglerade mäklare.

Det finns ingen tydlig information på binarytilts hemsida om licenser eller regleringar och vi kan inte heller hitta någon licens när vi kollar hos CySEC eller MFSA.

Varför du alltid bör välja en mäklare med licens

När du väljer att handla hos en mäklare utan licens så väljer du att lita på ett företag som inte klarat av eller ens försökt att klara av CySEC eller MFSAs hårda krav. Dessa finansinstitut ställer extremt höga krav på sina mäklare. Säkerhet, kundtjänst och rättvisa villkor står högt upp på listan av de krav som ställs. Väljer du att sätta in dina pengar hos en reglerad mäklare så tar du alltid en ganska låg risk för att bli utsatt för en bluff. Av våran erfarenhet skulle vi säga att oreglerade mäklare i regel bråkar om uttag och vinster. Dessa giriga företag kan göra ditt liv riktigt problematiskt. Vår rekommendation är därför att du undviker att sätta in dina pengar hos oreglerade mäklare som till exempel binary tilt.

Klagomål

Kollar man runt på forumen och läser vad som sägs om binarytilt så verkar de flesta klagomålen handla om uttag av vinster samt att deras Nplattform är extremt långsam. Denna tyå av klagomål är inget ovanligt för oreglerade mäklare. Det som förvånar oss mest är att binarytilt faktiskt verkar ha etablerat ett bra rykte hos många av sina kunder. Vi har inte heller fått in några allvarliga klagomål på mäklaren, vilket brukar hända ganska snabbt om en mäklare är dålig och lurar sina kunder.

Vi vill dock vara tydliga med att säga att vi inte tycker det här är tillräckligt för att motivera er att sätta in pengar där. Binarytilt kanske på ytan verkar vara en bra mäklare men vi har svårt att tro på det eftersom dom saknar en licens.

Binarytilt själva säger att

De erbjuder en stabil, bra och säker plattform. Vi vill utmana dom på detta påstående. Om binarytilt är en säker mäklare för binära optioner. Hur kommer det sig då att dom inte har fått en licens för att bedriva handel med binära optioner?

Att mäklaren väljer att tala gott om sig själv är ju dock ingen överraskning. Vi tar dock det med en nypa salt.

När vi försöker få tag på binarytilt för att fråga varför de saknar licens så får vi inget svar på den frågan.

 

Platform  och konto hos BinaryTilt

Binarytilt har valt att använda sig av SpotOption som plattform och det är en väldigt vanlig lösning. Plattformen anses oftast vara säker och pålitlig. Dock är den definitivt inte den absolut mest moderna plattformen för binära optioner och har ratats av många experter. Det är dock inget fel på plattformen i sig. När det kommer till konto så är det ingen utdragen registreringsprocess utan det går snabbt och är enkelt att signa upp och skapa ett konto hos mäklaren. När du registrerar dig så kommer du att behöva skicka in bevis om vem du är och vart du bor. Bevis som styrker din identitet är till exempel pass. Ett dokument som styrker din adress är till exempel en räkning.