Daytrading är konsten att köpa och sälja finansiella instrument på en och samma dag och till och med flera gånger per dag, Daytrading, eller day trading, kan vara extremt lukrativt. Det kan också komma med en hög kostnad om du har dålig koll på vad du gör för något. Allt beror på hur du som daytrader hanterar din daytrading. Kör du på magkänsla och hoppas på det bästa så kommer du att få det riktigt jobbigt. Använder du dig av en strategi samt läser tips och tankar från andra daytraders, är chansen att du gör bra ifrån dig mycket större.

Idag kan man som daytader enkelt handla nästan var som helst, med dagens plattformar och digitala handelsmetoder så finns det absolut inga begränsningar.

Daytrading i Sverige

Daytrading i Sverige är förmodligen ett mycket mer vanligt förekommande än vad du kan tro. Möjligheterna att leva som en daytader idag är enorma. Det kan handla om att köpa eller sälja valutor, att trada binära optioner eller mer traditionell aktiehandel. Som daytrader är man inte låst till enbart en handelsform utan man kan välja det som passar en bäst.

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden.

Skapa ett konto hos IQ Options!

Något som är riktigt bra med HighLows demokonto är att du kan testa att handla med binära optioner utan att ens skapa ett konto. En liten nackdel är att deras demokonto inte ger full inblick i deras plattform.

Skapa ett konto hos HighLow!

Eztrader är hetaste mäklaren just nu men sin nya plattform. I kombination med deras långa erfarenhet av binära optioner är Eztrader ett klockrent val.

Skapa ett konto hos EZtrader