Ett demokonto för binära optioner ger dig som är nybörjare möjligheten att testa hur det är att handla binära optioner. För dig som är lite mer erfaren så är det en bra möjlighet att testa den mäklare du är intresserad av. Generellt så brukar vi rekommendera att man testar att handa med ett demokonto innan man sätter igång på riktigt. Det ger dig ofta en bra insyn i mäklaren som du är intresserad av. Något som är viktigt att du har i åtanke är att när du handlar med ett demo använder du oftast en virtuell valuta. När du handlar med denna typ av valuta som inte är riktig så kommer du inte att handla med samma press som när du handlar med riktiga pengar. Ett demo för binära optioner är bra för att känna på mäklaren lite men var beredd på att handel med riktiga pengar kommer att kännas annorlunda. Här informerar vi vilka mäklare som erbjuder demokonton och vilka fördelar respektive demo kommer med.

Vi har jobbat hårt för att ta reda på vilka konton som är bäst för att sätta upp ett demo / testkonto. Här nedan är mäklarna som vi rekommenderar.

Rekommenderade mäklare med gratis demokonto

IQ Option

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden.

Skapa ett helt gratis demokonto hos IQ Option här

Markets.com

Markets.com är hetaste mäklaren just nu. Hos markets.com kan du handa bland annat Forex, CFD och aktier. En av dom absolut mest seriösa mäklaren idag. Du får 200 SEK att handla för genom att registrera ett konto.

Skapa ett helt gratis demokonto hos Markets här
http://xn--binraoptioner-dfb.eu/go/high-loweTORO

Något som är riktigt bra med eTOROs demokonto är att du kan testa att handla med olika investeringsformer. Vi tycker dessutom att deras social trading är väldigt intressant.

Skapa ett helt gratis demokonto hos eTORO här

Binära Optioner demo

Binära optioner är en investeringsmöjlighet som vuxit sig enormt stort under de senaste åren av många olika anledningar. Att investera i binära optioner kan var mycket underhållande, pulshöjande och framför allt extremt lönsamt för den som hanterar sina möjligheter korrekt. För många kan binära optioner dessutom vara ett första steg in i finansvärlden då det på många sätt är lättare att lära sig spekulera i binära optioner än andra ekonomiska möjligheter såsom aktier och fonder. Att investera i binära optioner är även förknippat med hög risk. Faktum är att man som investerare riskerar att förlora hela sitt investerade kapital om man tar fel beslut eller inte är helt säker på vad man gör.

Därför är det extremt viktigt att man har är väl förberedd och har att man har all den kunskap som krävs för att med säkerhet investera sina pengar på bästa möjliga sätt. För att utbilda sin användare har många mäklare nuförtiden sina egna binära options-akademier där de erbjuder information och träning för personer på alla nivåer – från nybörjare till erfarna investerare som vill maximera sina vinster. Ett annat sätt att förbereda sig på hur marknaden, en mäklares funktioner och diverse tjänster fungerar är genom att öppna ett så kallat demokonto. Ett demokonto ger användare tillgång till ett förutbestämt belopp “låtsaspengar” som kan användas efter behov och önskemål. På så sätt kan man testa på hur det är att investera och finslipa sina kunskaper utan att riskera sina egna pengar. Vi har gjort det enkelt för våra läsare och kollat vilken mäklare som erbjuder det absolut bästa demokontot för binära optioner. I den här artikeln kan ni se våra favoriter.

Olika typer av demokonton

Demokonto kan vara uppbyggda på olika sätt med olika villkor och policys men i regel brukar man säga att det finns två olika sorters demokonto. De är antingen gratis eller så krävs det att man gör en minsta insättning för att få tillgång till sina låtsaspengar.

Gratis konto

Ett gratiskonto är den bästa och mest pålitliga versionen av ett demokonto. Ofta kräver denna sortens konto inget mer än ditt namn, e-post och svar på ett par korta frågor innan du kan sätta igång. Eftersom du inte behöver gå igenom en registreringsprocess kan du börja använda konto omedelbart. Dessutom betyder det att det inte finns något krav på dig som användare att fortsätta med mäklaren i fråga om du av någon anledning inte skulle vara nöjd.

Minsta insättning

Är precis som det låter ett konto som kräver att du första gör en insättning, bekräftar din identitet och dina kontouppgifter innan du sätter igång. Detta kan var en tidskrävande process då du kan vara tvungen att skicka in mycket information för att bekräfta dig och många gånger måste informationen sändas in vid ett par olika tillfällen. Eftersom du redan har investerat dina egna pengar så är du knuten till mäklaren även om du skulle inse att deras plattform inte passade dig. En del mäklare erbjuder dessutom demokonto som har omsättningskrav som måste uppfyllas efteråt om du vill ha dina pengar tillbaka.

Mäklare som vi rekommenderar

IQ Option

Mäklaren är en utav de ledande binära optionsmäklarna på marknaden just nu och de erbjuder ett demokonto för alla som vill testa på deras tjänster och bli varma i kläderna innan de sätter igång. Demokontot kan användas obegränsat på IQ Options plattform och är tillgängligt efter en enkel registrering för alla som är över 18 år gamla. Observera att du med IQ Options demokonto får du tillgång till $1000 i virtuella pengar vilket är mindre än de flesta andra.

Binary

Även Binary (binary.com) är av de ledande mäklarna på marknaden just nu. De erbjuder en bra och stabil tjänst med många fördelar för både nya och erfarna mäklare. Deras demokonto är heltäckande vilket betyder att det kan användas fritt på hela plattformen. Kontot består av $10,000 i låtsaspengar.

HighLow

HighLow är en mäklare som till skillnad från många andra som erbjuder sina tjänster från Europa har sitt huvudkontor i Australien. De är reglerade och har alla licenser som krävs för att driva verksamhet i Europa och är därför en pålitlig mäklare som vi rekommenderar. De erbjuder dessutom ett väldigt bra demokonto för den som skulle vara intresserad. Demokontot har de valt att kalla Quick Demo och det kommer med $10,000 i virtuella pengar som du kan använda fritt över hela plattformen.

Eztrader

Eztrader är en mäklare som har en väldigt lång historia på den svenska marknaden. Som en av de absolut första mäklarna så har man samlat på sig en stor mängd erfarenhet. Vi tycker att Eztrader är ett av de absolut bästa valen idag. Deras demokonto är helt gratis. Du behöver alltså inte lägga ut några pengar för att börja investera i binära optioner hos Eztrader. Vidare så är deras helt nya plattform riktigt bra.

Fördelar med ett demokonto

● Som nybörjare kan du testa på hur det är att investera på marknaden utan att riskera ditt eget kapital.

● Du får testa på hur det är att spekulera i binära optioner och om det är något som passar dig.

● Du kan testa på olika mäklares plattformar, mjukvaror och appar för att hitta en som passar din stil och som du känner dig bekväm med.

● Du kan testa olika strategier och tekniker som du kan lära dig i mäklares utbildningsmaterial. På så sätt kan du kombinera två övningsmetoder utan att riskera dina egna pengar.

● Genom “trial and error” kan du lära dig vad som fungerar för olika underliggande tillgångar samt hitta den tillgång som passar dig bäst

Nackdelar med ett demokonto

● Eftersom du inte investerar dina egna pengar så går du miste om den känslomässiga biten av att spekulera i binära optioner. Därför har många tendensen att ta betydligt större risker med ett “låtsas pengar” än riktiga pengar.

● Om man tar för många risker utan att oroa sig för att förlora pengarna (eftersom det inte är på riktigt) så kan ha turen att snubbla över ett par bra trades som kanske inte hade fungerat i verkligheten.

● Har du otur så kanske du hittar ett kortvarigt mönster som du utnyttjar och tjänar mycket pengar på utan att faktiskt kunna använda pengarna efter.

● Globala händelser som påverkar marknaden kanske uppstår och passerar innan du är redo att handla på riktigt och på så sätt har du gått miste om stora möjligheter.

Det här är några av de absolut största för och nackdelarna som vi ser med ett demokonto för binära optioner. Vi vill dock återigen påpeka hur viktigt vi tycker att det är att man skapar ett demo innan man sätter in riktigt pengar. Speciellt om man är helt ny och aldrig handlar binära optioner förut.

Vanliga frågor och svar

Eftersom binära optioner är ett väldigt komplext ämne och eftersom nästan alla frågor vi får rör demokonton och hur det fungerar så har vi valt att sätta ihop en liten Q&A sektion där vi försöker att svara på de absolut vanligaste frågorna. Vi uppdaterar alltid den här delen löpandes. Är det något du känner saknas här så är det bara att höra av sig till oss så ser vi till att lägga till det. Här är dom absolut vanligaste frågorna som vi brukar få relaterat till demo binära optioner.

Är det gratis att sätta upp ett demokonto för binära optioner?

Inte alltid, det krävs ofta att man gör en minsta insättning för att kunna handla binära optioner. Det varierar dock från mäklare till mäklare. Vi brukar försöka att endast rekommendera mäklare som erbjuder ett helt gratis demo. Vi tycker att man ska få testa på att handla innan man riskerar sitt kapital.

Kan man vinna pengar när man använder ett gratis demokonto? 

Inte vanligtvis. Det går normalt inte att vinna några pengar när man testar med ett gratis demokonto. Det har i några ovanliga fall funnits handelsturneringar. Såkallade ”freerolls” där man kunnat delta helt gratis men dessa är absolut inte vanliga. Räkna inte med att vinna några pengar när du sätter upp ditt demokonto.

Finns det några risker med att registrera sig hos en mäklare för att sätta upp ett demo? 

Vi rekommenderar alltid att du väljer en reglerad mäklare när du sätter upp ett konto. Oavsett om du sätter in pengar eller inte. Detta är för att unvika onödiga risker. Det händer vanligtvis ingenting men det har funnits fall då personuppgifter har missbrukats hos oreglerade mäklare.