Eztrader är en mäklare för binära optioner som har lång erfarenhet av binära optioner och har funnits ändå sedan 2008. Detta gör Eztrader till en av de absolut mest erfarna mäklarna för binära optioner. Eztrader är givetvis en mäklare som innehar licens och du kan känna dig säker när du handlar binära optioner hos mäklaren.

2017 kom storsatsningen och du kan nu handla på en helt ny plattform som är av extremt hög kvalitet. Vi skulle vilja påstå att Eztrader är den absolut bästa mäklaren för binära optioner just nu.

Skapa ett konto hos Eztrader
 • Connector.

  Värde

  Väldigt hög utbetalning. Upp till 91%

 • Connector.

  Kundtjänst

  Snabb och kunnig kundtjänst som hanterar dina problem utan problem.

 • Connector.

  Betalningsmetoder

  VISA, MASTERCARD, MAESTRO, WEBMONEY, SKRILL, NETELLER

 • Connector.

  Utbud

  Mer än tillräckligt, du hittar det mesta som är intressant.

 • Connector.

  Säkerhet

  Reglerade av CySEC och innehar licens hos FI.

 • Connector.

  Registrering

  Registrera dig här

Eztrader recension

Här skriver vi vad vi tycker om Eztrader

IQ Option plattform är unik och smakfull

Eztraders plattform

Skapa ett konto hos IQ Option

Skapa ett vanligt konto eller ett gratis demokonto

För att öppna ett konto och få möjlighet att investera i binära optioner med IQ option måste du genomgå registreringsprocessen. IQ Optioner ber alla kunder uppge personlig information såsom namn, e-postadress, telefonnummer, hemadress, etc. De kommer även be dig ange identifierbar information såsom kredit-/betalkortsuppgifter, kopia av ett pass eller ID-kort och/eller en räkning. För att slutföra processen och aktivera ditt konto måste du göra en första insättning vilket är något som alla mäklare i hela världen kräver. Vad som skiljer IQ Option från andra mäklare är att det minsta insättningsbeloppet ligger på $10 (eller motsvarande i annan valuta), medans andra aktörer ber om allt från $50 till flera tusen dollar.

Att investera i binära optioner är förknippat med en hel del risk. Faktum är att man kan förlora de pengar man investerar om man har otur och inte är tillräckligt förberedd. Därför är det viktigt att man som nybörjare utbildar sig på allt som har att göra med binära optioner. Ett sätt att göra det är använda utbildningsmaterialet som erbjuds på hemsidan och som vi nämnt tidigare. Ett annat och smidigare sätt är att öppna ett så kallat demokonto. IQ Options demokonto är helt kostnadsfritt och kan öppnas av vem som helst som är äldre 18. Med demokontot får du tillgång till 1000 virtuella USD som du kan använda helt fritt på plattformen. På sätt kan du öva och testa på alla funktioner och lära dig mer om hur det hela fungerar innan du går vidare och öppnar ett riktigt konto och investerar dina egna pengar. Ett demokonto är också en bra möjlighet för mer erfarna investerare som av någon anledning valt att byta mäklare och som därför vill testa på IQ Option innan han riskerar sina egna pengar.

IQ Option är inte den enda mäklaren som idag erbjuder ett så kallat demokonto detta är något som på senaste blivit industristandard. Däremot är IQ Option en utav få mäklare som erbjuder ett demokonto helt utan insättningskrav!

IQ OPTION MOBIL

IQ Option utvecklade inte bara en splitterny plattform för webbläsare och datorer utan valde även att utveckla två dedikerade applikationer för smartphones och tablets. Dessa finns tillgängliga via Google Play för Android och App Store för iPhones och iPads.
Applikationerna erbjuder samma funktioner och tjänster som den grundläggande plattformen för datorer.

Vidare så är IQ Option ett bra val för att deras villkor är väldigt rättvisa. Deras utbetalning till kring 90% vilket är högt och bra. Investerar du 1000 SEK på IQ Option och vinner så betalas 1900 SEK tillbaka till dig. Deras kundtjänst är också riktigt vass och svarar snabbt på dina frågor. Handelsplattformen är dessutom tillgänglig på svenskt språk vilket inte alltid finns hos andra mäklare.

UTBUD OCH TILLGÅNGAR

Listan över tillgångar som IQ Option erbjuder är också bra, inte lika bra och heltäckande som andra mäklare, men utbudet är tillräckligt stort för att vem som helst ska kunna investera i något intressant. Just nu har de 79 olika underliggande tillgångar man kan välja mellan – två råvaror (guld och silver), 21 indices och en lång lista valutapar (Forex) däribland de 24 absolut bästa.

IQ Options plattform har utvecklats med korta affärer i baktanken och deras tjänster lämpar sig bäst för den om vill investera med utgångstider på mellan 1 minut och 1 timme. Det går även att göra längre affärer fast plattformen är som sagt utformad för kortare mer actionfyllda beslut. Dessutom erbjuder de endast high/low optioner så de som vill hålla på med range, touch och liknande får vända sig till någon annan.

IQ OPTION LICENS OCH REGLERING

Vi kan med total säkerhet meddela att IQ Option är en seriös och pålitlig mäklare. De tillhör toppskiktet av mäklare inom binära optioner och vi rekommenderar dem starkt till alla som av en eller annan anledning letar efter en ny mäklare. Eftersom de är fullständigt reglerade och godkända i Europa så kan du använda dem utan att oroa dig över om dina investerade pengar är säkra eller om dina personliga uppgifter riskeras att läcka. De är som sagt inte reglerade utanför EU och bör därför användas med försiktighet om du befinner dig någon annanstans i världen.

IQ har några av de tuffaste licenserna som en mäklare kan så det finns ingen osäkerhet kring hurvida mäklaren är säker att handla hos.

BONUS?

På grund av CySECs nya regler som förbjuder bonusar med omsättningskrav som endast används för att locka till sig nya kunder så erbjuder IQ Option inte längre insättningsbonusar eller andra kampanjer. Denna regel är fortfarande väldigt ny och det är fortfarande oklart om IQ Option kommer ändra sin policy och börja erbjuda något nytt.

KUNDTJÄNST

IQ Options kundtjänst är en utav de bästa i industrin de är supersnabba med att svara på alla tänkbara frågor och hjälpa till att lösa all problem som kan tänkas uppstå. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt och kan nås via en livechatt på hemsidan, telefon (de har ett par olika regionspecifika nummer), Skype, e-post och ett kontaktformulär som även det hittas på hemsidan.

Skulle du ha en fråga eller behöva hjälp med något så rekommenderar vi dock att du först vänder dig till deras heltäckande Frågor och svar (FAQ) del av hemsidan. Där hittar du en mängd information om företaget som driver mäklaren, olika funktioner på plattformen, regler och lagar angående binära optioner samt mycket mer.

FÖR ATT SUMMERA OCH RUNDA AV

IQ Option är en av de absolut bästa mäklarna inom binära optioner. Deras toppmoderna plattform håller måttet hela vägen ut. Trots företagets unga ålder har man lyckats skapa en av marknadernas absolut bästa plattformar. Mäklaren är fullt reglerad och innehar flera licenser bland annat från CySEC och andra lokala motsvarigheter till CySEC. Mäklaren är dessutom reglerad av finansverket.

Du kan enkelt och helt gratis skapa ett demokonto hos IQ Option och testa mäklaren utan att sätta ditt kapital i risk. Vi rekommenderar IQ till både nybörjare såväl som mer erfarna traders.