Vad är binära optioner? Binära optioner är en exotisk typ av handel som är ett relativt nytt sätt att tjäna pengar på aktierhandel. När du handlar binära optioner så köper du inte en aktie, valuta eller tillgång. Utan du spekulerar endast i huruvida värdet kommer att sjunka eller stiga. Låter det enkelt? Konceptet binära optioner är inte så svårt att förstå. Det är dock svårare att bli riktigt duktig på att handla binära optioner.

 

IQ Option erbjuder ett demokonto som är gratis. Du behöver signa upp med email. Det är en enkelt process. Efter det får du full tillgång till deras plattform. IQ Options plattform är för övrigt den bästa på marknaden.

Skapa ett konto hos IQ Options!

Något som är riktigt bra med HighLows demokonto är att du kan testa att handla med binära optioner utan att ens skapa ett konto. En liten nackdel är att deras demokonto inte ger full inblick i deras plattform.

Skapa ett konto hos HighLow!

Markets.com är hetaste mäklaren just nu. Hos markets.com kan du handa bland annat Forex, CFD och aktier. En av dom absolut mest seriösa mäklaren idag. Du får 200 SEK att handla för genom att registrera ett konto.

Minsta insättning: $100
Demokonto: Ja.

Skapa ett konto hos Markets!