När det kommer till binära options mäklare så är HighLow unika. De är nämligen den enda riktigt stora och pålitliga mäklaren från Australien. Detta är inte bara unikt för att Australien är avgränsat och placerat ganska långt från där de flesta andra mäklare har sina huvudkonto (Europa) utan även för att Australien är ett av de svåraste länderna i världen att bli reglerade i. För att man ska få rätt licenser och få lova att driva en sådan verksamhet från och i Australien så måste man uppfylla oerhört tuffa krav på genomskinlighet, säkerhet, innovation, personalutbildningar, etc. Och detta är något som RCTM, det australiska företaget som driver HighLow, lyckats med. Utöver sin licens från Australiens finansinstituts (ASIC) så är HighLow också godkända och reglerad i resten av världen förutom i USA.

Skapa ett konto hos HighLow
 • Connector.

  Värde

  Bland de bästa på marknaden. Utbetalningar på upp till 95%

 • Connector.

  Kundtjänst

  Professionella men ingen kundtjänst på svenska.

 • Connector.

  Betalningsmetoder

  Neteller, kredit-/betalkort och banköverföring

 • Connector.

  Utbud

  Begränsat men stabilt. Fokus ligger på valutapar

 • Connector.

  Säkerhet

  Exemplariskt. Reglerade i Australien med oerhört tuffa krav.

 • Connector.

  Registrering

  Registrera dig här

Highlow recension

HighLow erbjuder säkra och spännande investeringsmöjligheter på toppmoderna mjukvaror och har konton, funktioner och binära optioner som passar alla, oavsett ålder, investeringsstil och erfarenhet. För den som letar efter en säker mäklare att associeras sig med så är HighLow definitivt någon att överväga.

Highlows plattform är snabb och stilren.

Som sagt strävar HighLow efter att var innovativa vilket är något som verkligen syns i den plattform de använder sig av. Jämfört med de flesta andra mäklare på marknaden så erbjuder HighLow en supermodern, snabbt och stilren plattform som fungerar problemfritt för investerare från alla kunskaps- och erfarenhetsnivåer. För att göra en enkel plattform som redan är lätt att lära sig använda ännu enklare erbjuder HighLow en tjänst som de kallar “Platform walk-through” på sin hemsida. Här hittar du en detaljerad beskrivning av varje funktion, graf, knapp, diagram etc. som finns tillgänglig på plattformen. På så sätt kan du inom ett par minuter hitta lösningar på problem du stöter på eller lista ut hur nya funktioner du aldrig använt tidigare fungerar. Skulle inte det vara nog så erbjuder HighLow även en hel del utbildningsmaterial i form av artiklar, genomgångar och videos på sina hemsida. Här finns tillgängligt material för alla från nybörjare som valt att testa på binära optioner för första gånger till erfarna användare som investerat i optioner i flera år men som behöver hjälp att finslipa sina strategier.

Skapa ett konto hos HighLow

Skapa ett vanligt konto eller ett gratis demokonto

Det är simpelt att öppna ett konto hos HighLow och registreringsprocessen är snabb och mer eller mindre exakt som hos andra mäklare. De vill har tillräckligt med personuppgifter från dig för att kunna styrka att du är du och de kommer även behöva bekräfta dina konto-/bankuppgifter så att du kan börja sätta in och ta ut pengar från plattformen. Väljer du att öppna ett konto nu så erbjuder HighLow som sagt en återbetalning på $50 som hjälper till att skydda din första investering.

Skulle du inte känna dig bekväm med att investera dina egna pengar, tycker du att risken är för hög och att du inte har tillräckligt med kunskap än eller vill du bara testa på HighLows funktioner innan du bestämmer dig för om de är bra nog, så kan du öppna ett demokonto. Ett demokonto är ett träningskonto där du har möjlighet att investera i binära optioner med virtuella pengar. HighLow har valt att kalla sitt demokonto för ‘Quick Demo’ och väljer du att öppna ett får du tillgång till $10,000 i låtsaspengar som du kan spendera precis som du vill på HighLows alla tjänster. Ditt demokonto kräver ingen minsta insättning och det finns inget krav på att du måste använda betaltjänsten i efterhand.

highlow MOBIL

Att inte vara tillgänglig på mobilen skulle vara döden för en mäklare i dagens samhälle. Fler och fler användare väljer börjar vänja sig vid möjligheten att investera från sin smartphone eller tablet var de än befinner sig.

Utveckling av nya appar för binära optioner har aldrig tidigare varit viktigare eller ett större fokus för mäklare och HighLow är inget undantag. Idag erbjuder de 2 dedikerade appar för smartphones och surfplattor. En appar som utvecklats särskilt för Android och som finns tillgänglig via Google Play, och en som utvecklats för att passa Apples bärbara enheter (iPhone, iPad) och som du kan ladda ner från App Store.

UTBUD OCH TILLGÅNGAR

HighLow har valt att erbjuda ett mer begränsat utbud underliggande tillgångar för sina användare. Istället för att tävla med andra mäklare om vem som kan erbjuda flest råvaror, valutapar eller indices, har HighLow valt att lägga alla vikt på en rad olika stabila valutapar och guld. Vissa användare tycker att detta upplägg är begränsande medans andra älskar det faktum att alla binära optioner som erbjuds på HighLow är seriösa och stabila. Det är helt enkelt en smaksak.

När det gäller investeringsmöjligheter så kan man investera i High/Low, Spreads, Turbo och Turbo Spreads på HighLows hemsida. Turbo och Turbo spreads är en snabb investeringsvariant där din uppgift är att förutspå hur priset på en underliggande tillgång kommer röra sig under en väldigt kort period. Denna korta, snabbat och pulshöjande investeringsmöjlighet är helt klart favoriten hos HighLows användare.

highlow LICENS OCH REGLERING

Det australiska finansinstitutet som reglerar HighLow har extremt höga krav på mäklare som får en licens. Det råder inget tvivel om att HighLow uppfyller dessa höga krav.

Du kan känna dig säker när du sätter in dina pengar på HighLow. Vi har knappt hört talas som några problem alls med mäklare.

Australiens finansverk licens är respekterad och anses ofta vara en av de svåraste licenserna att få. Du kan med andra ord känna dig helt säker som kund hos Highlow.

BONUS?

Öppnar du ett konto hos Highlow idag så erbjuds du en återbetalningsgaranti på $50 (eller motsvarande i annan valuta). Det betyder att du har möjlighet att få tillbaka $50 om du skulle gå back på din första investering. Villkoren för bonusen skiljer sig en del beroendes på vart du befinner dig så var noga med att kolla upp informationen innan du sätter igång. Observera att Highlow har en tendens att ändra sina bonusar och erbjudanden.

KUNDTJÄNST

Det australiska finansinstitutet som reglerar HighLow har höga krav på att alla verksamheter måste driva en professionell och tillgänglig kundtjänst. Så det är precis vad RCTM gör. Deras kundtjänst är välutbildade och uppdaterade på alla funktioner och möjligheter som HighLow erbjuder och de är snabba med att svar på e-post, vilket är det kontakt som vi rekommenderar. HighLow erbjuder till skillnad från de flesta av sina konkurrenter ingen livechatt vilket kan tyckas märkligt i dagens samhälle framför allt eftersom en livechatt mer eller mindre är industristandard. Däremot har de ett telefonnummer som du kan ringa. Problemet är att telefontjänsten öppettider är baserad på Australiens tidszon vilket inte alltid är så praktiskt när man ringer från Europa eller andra delar av världen. Ett plus är att kundtjänsten är tillgänglig på både japanska och engelska.

Summering av recensionen

HighLow är helt klart en av de absolut ledande mäklarna på marknaden just nu och definitiv en som vi rekommenderar. Eftersom de är baserade i Australien och reglerade av en utav de tuffast finansiella instituten i världen så kan du känna dig helt säker på att all din information och de pengar du investerar är säkra hos HighLow. Skulle du vara intresserad av att testa på HighLow så rekommenderar vi att du först öppnar ett demokonto och glöm inte att kundtjänsten kan vara svår att nå när man befinner sig i Europa.